TIRA QUIN FORMAT DE TARGETA VOLS REGALAR

Pots elegir el format de presentació per al teu regal que millor s'adapti a les teves necessitats. T'oferim dues opcions, ambdues personalitzables: Format físic, que pots recollir al Hammam o enviar a domicili, i format digital a través de correu electrònic.

Format físic, a domicili

Si busques un objecte veritablement especial, una cosa que anticipi l'Experiència Hammam, que parli de bellesa i detall, aquest és el teu format. Podràs personalitzar, si vols, un missatge-dedicatòria per a cada enviament.

Format digital, por email

La forma més ràpida i senzilla de rebre les teves targetes Regal Hammam Al Ándalus. Podràs personalitzar-la, si vols, amb la teva foto i escriure una dedicatòria per a la persona que el rep.

REGALA UNA EXPERIENCIA HAMMAM AL ÁNDALUS

És el regal amb què la gratitud dura tant com l'emoció que produeix viure'l. Perquè una experiència així commou tots els sentits i connecta la nostra naturalesa interior amb els beneficis de la Salut Íntegra -física, mental i emocional- que tots anhelam.

Un regal perfecte per a tu o per als teus éssers més estimats, per regalar entre companys, per a una ocasió molt especial o per demostrar la teva estima en dies tan especials com els nadalencs, el dia del pare o de la mare, el Dia dels Enamorats o, senzillament perquè sí.
C/ Costa i Llobera 20, PALMA de MALLORCA971 412 860